Artistit C-D

!
!

CALLISTO: Providence

Calliston kolmas pitkäsoitto jatkaa yhtyeen aikaisempien albumien, "True Nature Unfolds" (2004) ja "Noir" (2006), aloittamaa linjaa. Tallella ovat tietenkin lähes kymmenminuuttiset raskaan progressiiviset kappaleet, mutta uudistumistakin on tapahtunut.
-"Providence" oli julkaisunsa jälkeen Suomen MySpacen viikon levynä
Julkaisupäivä: 18.2.2009
Levymerkki Fullsteam
Tuotekoodi: FS121

Daikini: Salaisuus

Julkaisupäivö
Levymerkki JIffel
Tuotekoodi

Connection Posse: King´s Music

Julkaisupäivä: 2007
Levymerkki
Tuotekoodi:
Toimitusaika

Daikinki: Daikini LP (2004)

Dad´s Hello: Kun unesta tulee totta

Oululainen DadsHello on soulin, funkin ja melodisen musiikin taitaja. Osaavan soitannan ja oivaltavien sovitusten lisäksi yhtyeen mukana tulee gospel-taivaalle taitavaa stemmalaulantaa ja kauan kaivattu naissolisti.
Tekstit haastavat kuuntelijaa pysähtymään, etsimään omaa paikkaansa ja tehtäväänsä Jumalan maailmassa.
Profile Records 2003

Carmina sacra - Aaltonen Juhani, Hämäläinen Teemu & Strings-jousiorkesteri -

Nimensä mukaisesti äänite sisältää pyhiä lauluja. Suuri osa melodioista on tuttuja hengellisiä sävelmiä, mutta myös Juhani Aaltosen omat melodiat edustavat mitä suurimmassa määrin pyhiä lauluja.   Juhani Aaltoselle musiikki on tapa ilmaista suuria ja syviä asioita ja musiikin olennainen sisältö on hengellinen sanoma. Aivan samoin tämän äänite saattaa kuulijat tärkeimmän sanoman äärelle.
Jousiorkesterin sointiin yhdistyy suvereeni ja sielukas Aaltosen huilun ja saksofonin sooloimprovisaatio. Mukana on häivähdys niin jazzia kuin modernia klassista musiikkiakin, mutta silti musiikki ylittää tyylilliset raja-aidat ja koskettaa kuulijoita laidasta laitaan.
Julkaisupäivä: 2010
Levymerkki Päivä Oy
Tuotekoodi:
Toimitusaika 3-7 pv