Pro Fide

Pro Fide on suomalaisen gospelmusiikin veteraani. Yhtyeen perusti vuonna 1966 muutama turkulainen nuorukainen. Aluksi esitettiin perinteisiä hengellisiä lauluja kitaroiden sekä rumpujen säestyksellä, mutta myöhemmin alettiin tekemään omaa musiikkia. Pro Fide -yhtyeelle on ollut ominaista  laulujen julistavat sanat.

Yhtye on toiminut vuosikaudet Suomen Raamattuopiston evankelioimis- ja nuorisotyössä. Pro Fide on edelleen olemassa ja esiintyy ahkerasti - alkuperäisiä muusikoita ei tosin yhtyeeseen ole kuulunut aikoihin. Sen riveissä onkin vuosikymmenten aikana esiintynyt monia erilaisia muusikoita. melkoinen määrä eri muusikoita, mm. myöhemmin soolourallaan tunnetuksi tullut Mikko Kuustonen.

!

Pro Fide: 6´

Suomen pitkäikäisimmän gospelbändin uusi levy!
Julkaisupäivä: 14.1.2010
Levymerkki
Tuotekoodi:
Toimitusaika Varastossa: 1-3 pv

Pro Fide: 40 vuotta matkan varrelta (2cd 2006)

Kokoelma gospelpioneerin parhaita kappaleita 4 vuosikymmenen ajalta!
Kappaleluettelo täällä

 

Pro Fide: Uudelle ladulle (2005)

Pro Fide- yhtyeen uusin pitkäsoitto  on musiikillisesti rikas kokonaisuus, joka sisältää myös live-taltiointeja. Sävellyksistä ja sanoituksista vastaavat mm. Petri Repo ja Jukka Ikonen. Sanoitukset ovat puhuttelevia ja elämänmakuisia tarinoita elämästä. (Perussanoma 2005)

Pro fide: Tarina

Evankeliumia julistavaa aikuisrokkia nuorille ja ikinuorille. Yhtyeen keskeinen ilosanoma on vahvasti esillä tässäkin levyssä, jonka sanoituksista ja sävellyksistä suurelta osalta vastaa Leevi Helo.
Rainmaker 2001

Pro Fide: Lauluja kahdesta maailmasta