Tapio, Juha

Juha Tapio on viime vuosituhannen viimeisen vuosikymmenen aikana hitaasti mutta varmasti kivunnut kohti suomigospelin terävintä kärkeä. Miehen ja kitaran vuosien saatossa ympäri Suomea tekemät keikat saavuttivat huomiota ja lisää kysyntää, ja kuin luonnollisena jatkeena ahkeralle kiertämiselle Juhan esikoislevy "Tuulen Valtakunta" näki päivänvalon tammikuussa 1999. "Tuulen Valtakunta" sai heti ilmestyttyään osakseen melkoista suosiota niin gospelyleisön kuin kriitikoidenkin taholta. Levyn myötä kitaran kanssa kiertävä laulaja sai vierelleen myös tasokkaan taustabändin, voimahahmoinaan mm. bass´n Helenistä tutut Olli Helenius (rummut) ja Miika Colliander (kitara) sekä Pekka Evijärvi (basso) ja Ville Riippa (koskettimet).
Saatuaan levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa vuonna 2001, Juha Tapio lauloi levy-yhtiödebyyttinsä, “Tästä Kaikesta” -albumin valmiiksi.
!

Juha Tapio: Hyvä Voittaa

Tilaa Juhan uutuus nyt kohtuuhintaan!

Julkaisupäivä: 21.9.2011
Levymerkki Bullroser
Tuotekoodi:
Toimitusaika

Juha Tapio: Suurenmoinen kokoelma 1999 - 2009 CD + DVD

Julkaisupäivä: 30.9.2009
Levymerkki Warner
Tuotekoodi:
Toimitusaika

Juha Tapio: Suurenmoinen elämä

Huom: uusi hinta
Tämä syksyllä 2008 julkaistu levy oli myynyt platinaa jo vuoden loppuun mennessä ja syksyyn 2009 mennessä myyty oli jo yli 45000 kpl. Levyltä irrotettu single Kaksi puuta on saanut mahtavasti radiosoittoa - eikä ihme sillä kappale on loistava sekä musiikillisesti että sanomaltaan.
Julkaisupäivä: 17/09/2008
Levymerkki Warner
Tuotekoodi:
Toimitusaika

Juha Tapio: Tuulen valtakunta

Juha Tapio on yksi suosituimmista kotimaisista artisteista, eikä suotta. Hengellisellä musiikilla uransa aloittanut ja sittemmin myös arkipäiväisempiä aiheita käsittelevän artistin sävelkynä on terävä ja sanoittajana hän on tuonut hyvää mieltä muillekin kuin kirkkokansalle. Nyt hänen vuonna 1999 julkaistu ensimmäinen albuminsa "Tuulen valtakunta" on saatavilla uudelleen miksattuna kahdella bonus live-biisillä varustettuna.

Julkaisupäivö 25.6.2008 (uudelleenjulkaisu)
Levymerkki Medusa
Tuotekoodi

Juha Tapio: Kaunis ihminen

Sisältää mm. Anna puolet, Rakkaus ei kuollut, Toisella puolen virtaa, Saippuakuplat, sitä jotakin, Vain sun, Koneet kiinni.
Julkaisupäivö 13.12.2006
Levymerkki Warner
Tuotekoodi

Juha Tapio: Ohikiitävää

Julkaisupäivö 13.3.2005
Levymerkki
Tuotekoodi

Juha Tapio: Mitä silmät ei nää

Toinen Warnerin kanssa tehty levy toi Juha Tapion myös suuremman yleisön tietoisuuteen ennen kaikkea levyltä lohkaistun singlen "Mitä silmät ei nää" vuoksi.

Juha Tapio: Tästä kaikesta

Ensimmäin Warner-levy-yhtiön kanssa tehty laulaja-lauluntekijäperinteeseen nojautuva, vahvoja tekstejä ja mietiskeleviä sävyjä sisältävä albumi sai jälleen hyvän vastaanoton gospelyleisön piirissä.
Julkaisupäivö 20.8.2001
Levymerkki Warner
Tuotekoodi