Löytty Jaakko

!

Löytty Jaakko: Arkivirsiä

Uusi digipack-painos legendaariesta levystä.  Arkivirsiä sisältää Löytyn omia virsiä sekä bluesia mm. Pepe Ahlqvistin kanssa esitettynä. Levyltä löytyy gospel-hitti kahden maan kansalainen. Monipuoliset sovitukset, körttiveisuun ja bluesin fuusio ja Löytyn tunnistettava laulusoundi tekevät levystä ainutlaatuisen kuunteluelämyksen.
Julkaisupäivä: 7.9.2009
Levymerkki Humble House Records
Tuotekoodi: HUMBLECD11
Toimitusaika 2-5 pv

Simojoki, Löytty: Onandjokwe

Tätä on odotettu! Kaksi suomalaisen gospelin legendaa, Jaakko Löytty ja Pekka Simojoki, tekivät pitkästä aikaa yhteisen levyn. Nämä upeat laulut vievät kuulijan Namibiaan. Levy on täynnä mukaansatempaavaa afrikkalaista sykettä ja kaipuun haikeutta.
Julkaisupäivä: 2010
Levymerkki Rainmaker
Tuotekoodi:
Toimitusaika

Löytty - Rissanen: Viimeistä huutoa

Löytty Jaakko: 30-vuotistaiteilijajuhlakonsertti (2cd) 2003

Live-tupla 30-vuotistaiteilijajuhlakonsertista, joka pidettiin Tampere-talossa 25.1.2003.   1. levyllä Löytyn lauluja esittävät Nuorva & Mäki-Lohiluoma, Pekka Ruuska, Heikki Silvennoinen, Mikko Kuustonen, Jukka Leppilampi, Essi Wuorela, Mika Nuorva ja Nicolas Sarr. 2. levyllä ovat itse Löytyn lisäksi mukana Esa Ruuttunen ja kuoro, sekä Pepe Ahlqvist.

Löytty Jaakko: Omakuva (1998)

Olennaiset laulut 1971 - 1998
Tällä kokoelmalla on kahden cdn verran suomi-gospelin veteraanin tunnetuimpia kappaleita. Lauluntekijä on itse valinnut mukaan 32 tärkeintä laulua.

Löytty Jaakko: Hawash

Löytty Jaakko: Toisen päivän iltana