Lecrae

!

Lecrae: Gravity

Julkaisupäivä:

4.9.2012

Levymerkki:

Reach Records

Tuotekoodi: RCHR8234.2
Toimitusaika: 7-10 pv

Lecrae: The Overdose

Meni julkaisunsa jälkeen Itunes USAn ladatuimpien levyjen joukkoon ja oli USAn hiphop-listan kärjessä viikkoja. Meni myös Billboardin Rap Albums -listan sijalle 4.  Jos viime vuoden puolella julkaistu Rehab nosti tämän kristityn rap-artistin suosioon, tämä uusi julkaisu jatkaa samalla linjalla.  Lecrae on uskomaton ilmiö, joka osoittaa ettei tarvitse hävetä hengellistä sanomaa noustakseen levymyynnissä huipulle.

Nyt kuunneltavissa Spotifyssa.

Julkaisupäivä: 11.1.2011
Levymerkki Reach Records
Tuotekoodi: RCHR8178.2
Toimitusaika 5-10 pv

Lecrae: Rehab

Lecrae on kristillisen hiphopin kovin nimi tällä hetkellä. Jotain voi päätellä siitäkin että levy meni suoraan Billboardin albumilistan sijalle 17 sekä Rap Albums -listan sijalle 5. Paras sijoitus hengelliselle rap/ hihop-levylle ikinä.

http://www.myspace.com/lecrae

Spotify

Christianity Today: 4/5  "The raps are tight, the lyrics smart, and stellar guest vocalists—including Anthony Evans, Tedashii, Trip Lee, and P.O.D.'s Sonny Sandoval—give the project a well-rounded eclecticism."

Julkaisupäivä: 28.9.2010
Levymerkki Reach Records
Tuotekoodi: RCHR8161.2
Toimitusaika 5 - 10 pv

LECRAE: Rebel

Lecrae on kristillisen hiphopin kovimpia nimiä USA:ssa. Rebel on artistin kolmas albumi ja se nousi julkaisuviikollaan hienosti USAn TOP 200 albumilistalle sijalle 60, mikä on kristitylle räppärille lähes ennenkuulumattoman hyvä sijoitus. Top Independent Albums -listalla sijoitus oli 10 ja Top Gospel Albums -listalla 1.!

myspace.com/lecrae

Julkaisupäivä: 30.9.2008
Levymerkki Reach Records
Tuotekoodi: