Edelmann, Samuli

!

Samuli Edelmann: Maa on niin kaunis (virsiä 3)

Trilogian päätös. Samuli Edelmannin upea kolmen albumin konsepti sai hienon päätöksen kun Maa on niin kaunis – Virsiä osa 3 julkaistiin 7.10. Levy debytoi albumilistan sijalla 7. ja my vajaassa jahdessa viikossa kultaa (15000 kpl)!
Julkaisupäivä: 7-10-2009
Levymerkki Sony
Tuotekoodi:
Toimitusaika 2-5 pv

Samuli Edelmann: Virsiä 2

Supersuositun Virsiä-levyn kakkososa. Virsiä-trilogian toinen osa sisältää edellisen levyn tapaan 12 tuttua ja rakastettua virttä, mm. Jo joutui armas aika, Suojelusenkeli, Nouskaamme vuorelle korkeammalle, Joka aamu on armo uus, Mua siipeis suojaan kätke, Ken tahtoo käydä Herran askelissa ja Kiitos sulle, Jumalani.  Virret vetoavat suomalaisiin edelleen:  tämä levy myi kultaa viikossa ja nousi Suomen albumilistan kakkossijalle!
Julkaisupäivä: 1.10.2008
Levymerkki
Tuotekoodi:

Edelmann, Samuli: Virsiä DVD

Sisältää Virsiä 1 -levyn kaikki 12 kaunista virttä Edelmannin tulkitsemina sekä useita haastatteluja. Konsertti on kuvattu Tamperetalolla ja haastattelut Luhangan kirkolla.
Julkaisupäivä: 1.10.2008
Levymerkki
Tuotekoodi:

Edelmann Samuli: Samuli Edelmann - Virsiä

Sisältää 12 tuttua ja rakastettua virttä kuten Mä silmät luon ylös taivaaseen, Oi Herra jos mä matkamies maan, Soi kunniaksi Luojan, Ystävä sä lapsien, Ilta on tullut Luojani, Kosketa minua henki ja Jumala loi auringon, kuun. Levystä tuli ilmiö: se pysyi viikkoja listaykkösenä!  

Julkaisupäivö 10. 10. 2007
Levymerkki Sony-BMG
Tuotekoodi